Vi söker alltid talanger

Har du kompetens och kunskap som du tror skulle berika vår verksamhet? Vi är alltid intresserade av ambitiösa talanger som vill vara med på Deflamos spännande resa.

Arbeta hos oss

Här publicerar vi lediga jobb. Hittar du inte den tjänst du söker är du varmt välkommen att skicka in ditt CV till vår VD Johnny Bodin på johnny.bodin@deflamo.com med en kort motivering till vad och hur du vill bidra till Deflamo, så återkommer vi till dig inom kort.

Vi söker nu en Utvecklingskemist inom flamskyddsapplikationer

Är du en erfaren kemist som kan tänka dig att ta ansvar för vårt laboratorium och ansvara för vår produktutveckling av miljövänliga flamskyddsapplikationer? Har du en högskoleutbildning med inriktning mot kemi eller kemiteknik och erfarenhet av utvecklings- och laboratoriearbete? Har du förmågan att självständigt driva projekt, arbeta kvalitativt och strukturerat samt kan se helhet och möjligheter, både i det egna arbetet samt tillsammans med kollegor och kunder? Kan du tänka dig att vara en stark kugge i hjulet vad gäller utveckling av befintliga och nya produkter? Vill du jobba både teoretiskt och praktiskt? Vill du vara med när vi börjar planera för att flytta större delen av vårt labb från Malmö till Karlshamn? Är du en öppen, prestigelös, duktig och ambitiös kollega som kan tänka dig att arbeta i ett mindre företag med många spännande utmaningar framför sig?

Om du känner igen dig i detta så vill vi gärna att du läser mer om tjänsten i bifogad annons. Passar dina kvalifikationer och erfarenheter ihop med de kunskaper och egenskaper vi söker, ja, då ser vi verkligen fram emot din ansökan till tjänsten som:

Utvecklingskemist

Sista ansökningsdagen är den 9 april 2017, men vi kommer att arbeta löpande med ansökningarna så vi tar gärna emot din ansökan med personligt brev och cv snarast möjligt.

Skicka din ansökan till info@deflamo.com och ange ”Kemist” i ämnesraden.

För mer information kontakta Fredrik Westin, Teknisk chef, på 0704-18 49 59 eller fredrik.westin@deflamo.com

Studenter & forskning 

Deflamo har samarbetat med flera studenter på olika universitet. Vi har dock begränsade resurser vilket hindrar oss ifrån att tillgodose alla önskemål om samarbete och tid som förfrågas. För att få svar på om just er forskning/uppsats kan vara genomförbar, vänligen kontakta oss och ge en kort beskrivning av era idéer.